Bo sentralt på Jeløy med Sjøbadet og byen en rusletur unna

Den uslåelig kombinasjonen av å bo tilbaketrukket på Jeløy rett over Kanalbroen med stranden, båtlivet, naturen og byen rett utenfor døren, gjør GV2 til det mest sentrale og attraktive boligprosjektet i Moss akkurat nå. Velkommen til GV2.

For det er ikke det samme hvor vi velger å bo. Vi vil gjerne bo der vi kjenner at vi er en del av et levende lokalmiljø, en historie, et godt nabolag og der det er enkelt å komme seg til og fra – ikke minst for de som har lyst til å besøke deg. Å finne alt dette på ett sted, er ikke alltid så lett. De 50 leilighetene i Kanalområdet, kan rett og slett oppfylle det meste av det du ønsker deg.

Finn din bolig
Glassverket 2
Moss ferjekai
Kanalparken
Sjøbadet
Søly båthavn
Kiwi
Mors Cafè

Oversikt over GV2. Klikk på de grønne knappene i bildet for å bli kjent i nærområdet.

Moss Glassverk

GV2 ligger på deler av den gamle tomten til Moss Glassverk. Det ble stiftet 1898 og var i drift helt frem til 1999. Glassverket ble etablert akkurat her på grunn av den sentrale plasseringen i forhold til sjøen, havnen og jernbanen. Mer enn 850 mennesker hadde sitt arbeid her og glassverket har betydd mye for utviklingen av Moss.

Omgivelsene og beliggenheten

Tilbaketrukket og sentralt i et levende lokalmiljø

I det historiske kanalområdet som vokste frem etter at kanalen og broen sto ferdig i 1855, utviklet Jeløya seg videre som et attraktivt og sentralt sted å bo. På folkemunne blir Jeløya omtalt som Oslofjordens perle og har blitt et populært område for rekreasjon.

I flere generasjoner har Sjøbadet gitt mange «mosseungdommer» lyse sommerminner herfra. Alle som kjenner Moss vet at om sommeren blir dette et område med yrende liv av besøkende båtturister og lokale mossinger. Det er ikke bare behagelig å bo i GV2 med god tilgang til sjø, naturopplevelsene utover mot Reiertangen og Jeløys kjente kulturtilbud. Det er også praktisk. Foruten matbutikk i bygningen du bor, ligger Kiwi i Sjøgata og REMA ved kanalen bare minutter unna. Det samme gjelder for den gode kjøttforretningen Ertnes og Jeløy Fisk og Vilt ved kanalen. Til Moss Amfi tar det bare rundt fem minutter med bil eller om du velger å gå gjennom byen på 15 minutter.

I nærmiljøet ditt, rett nede i Sjøgata ligger ditt eget lokale treningsstudio, Lasses gym. Et personlig og hyggelig treningssted som kundene anbefaler – og der et sunt miljø vektlegges. Ett minutt unna, også i Sjøgata, ligger den lokale og nesten legendariske Mors Café. Her kan du stikke innom for nybakt brød, hjemmelagde kaker og verdens beste kaffe – som de selv sier. Med nybygde Glassverket barnehage kan det ikke bli enklere å hente og levere om du har behov for det. Hoppern ungdomsskole på Jeløy fremstår nå som splitter ny og ligger 1,3 kilometer unna. Til Jeløy barneskole tar det ca. 20 minutter å gå, mens Ramberg skole ligger to kilometer unna.

Finn din bolig

Togtider

25

Fredrikstad

39

Sarpsborg

40

Oslo S i 2019

27

Oslo S i 2024
Leilighetene i GV2

Et hyggelig sted å bli boende som dekker de fleste behov

Alle leilighetene nyter godt at GV2 bygges på en solrik tomt. I de minste enhetene kan du nyte den verdifulle kveldssolen, mens de større er gjennomgående og har lys hele dagen. Leilighetene i terrasseplan på enden i fjerde og tredje etasje skiller seg ut med uteområder på to sider, hvor den største terrassen er på hele 110 kvadratmeter.

Alle vil få egen sportsbod og to sykkel-plasser per boenhet. Det er også muligheter for parkering og plasser til funksjonshemmede og lademuligheter kan tilpasses etter behov. Og selvfølgelig har du heis opp til leiligheten din.

En av fordelene ved GV2 er valgmulig- hetene mellom 2-, 3- og 4-roms i flere størrelser. Soverommene er både plassert ved siden av hverandre, men også hver for seg i flere av leilighetene – mange har to bad. Alle boenhetene lages med romslig, åpen løsning mellom stue og kjøkken.

I de fleste enhetene er det gjort plass til oppbevaringsmuligheter med en «garderobebod.» Boligprosjektet bygges etter moderne og god standard (TEK 17) og bygget blir koblet til fjernvarme som vil gi en jevn og lun temperatur i hele GV2. Kjøkken blir levert av anerkjent leverandør og både bad og kjøkken utformes praktisk, lyst og moderne. Er du tidlig ute i prosessen kan flere endringer og tilvalg gjøres slik du ønsker før du flytter inn.

Fasaden blir kledd med hvite veggplater, mens bakveggen på de inntrukne terrassene vil få gul overflate. Dette vil gi bygningen et lyst og sommerlig uttrykk.

Finn din bolig